Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor salii, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor salii.

 1. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al salii este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza sala nostra. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului dvs. si bifarea casutei Termeni si Conditii de utilizare, Regulamentul salii si Politica de confidentionalitate din aplicatie sau self-kiosk, certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
 2. Refuzul de a bifa casutele cu Termeni si Conditii de utilizare, Regulamentul salii si Politica de confidentionalitate din aplicatie sau self-kiosk, duce la imposibilitatea de a deveni abonat, implicit la utilizarea serviciilor puse la dispozitie in cadrul salii de fitness.
 3. Activitatea fizica se va desfasura numai in echipament adecvat si incaltaminte curata. Este intersiza folosirea incaltamintei cu care ati venit de afara.
 4. Va rugam sa aveti un prosop curat pe care sa-l folositi in timpul exercitiilor fizice.
 5. Este recomandat dusul sau deodoratul inainte de antrenament daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzis.
 6. Este interzisa desfasurarea activitatii sportive descult sau in slapi.
 7. Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele sau discurile. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa opriti de indata lucrul si anuntati un antrenor sau receptia.
 8. In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatele ocupate. La finalul exercitiilor puneti discurile/ganterele la loc si/sau fixati toate echipamentele in pozitia initiala (pe greutatea cea mai mica).
 9. Pentru a efectua corect exercitiile si evitarea accidentarilor va rugam solicitati sfaturile instructorului.
 10. Este interzisa insotirea abonatilor in sala de fitness de catre minori.
 11. Inscrierea in cadrul salii de fitness a minorilor sub 14 ani este permisa doar prin acordul scris al unuia dintre parinti/tutore, si anume prin completarea declaratiei pe proprie raspundere, ca atat subsemnatul cat si minorul au inteles si sunt de acord cu regulamentul de ordine interioara al salii de fitness.
 12. Societatea noastra nu isi asuma raspunderea pentru bunurile sau valorile clientilor.
 13. Dulapurile din vestiare nu pot fi mentinute ocupate intre doua sedinte, rezervarea acestora este interzisa iar dulapurile blocate vor fi deblocate in termen de 24-48h.
 14. Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta salii.
 15. Este interzis accesul persoanelor in stare de ebrietare sau care au consumat droguri.
 16. Este interzis consumul produselor alimentare, altele in afara de cele cumparate de la receptie.
 17. Va rugam sa va comportati civilizat. Nu sunt tolerate actiunile impulsive, recalcitrante, violente, scandaloase. Nu deranjati pe cei din jurul dumneavoastra.
 18. Clientii se obliga sa respecte regulile elementare de igiena corporala astfel incat sa nu fie o sursa de disconfort pentru ceilalti membri ai salii. In caz contrar, daca situatia se repeta, in ciuda avertizarilor verbale, conducerea  poate anula abonamentul si accesul clientului in sala.
 19. Este interzis accesul cu animale de companie in sala.
 20. Va rugam utilizati televizoarele de la benzile de alergare, biciclete si steppere fara sonor.
 21. Pe televizoarele mai sus mentionate aveti posibilitatea sa vizualizati diverse programe furnizate de operatorul de televiziune.
 22. Folosirea sacului de box din sala de fitness este strict interzisa fara echipament adecvat (manusi, tibiere).
 23. Orice distrugere cauzata in cadrul salii de fitness, si enumeram zona de aparate, sala aerobic, hol, vestiare, receptie, ii vor fi imputate in totalitate persoanei care a savarsit actiunea.
 24. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 25. Conducerea isi rezerva dreptul de a anula abonamentul si de a dezactiva contul, fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de ordine interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.
 26. Conducerea salii poate interzice accesul sau indeparta din sala persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membrii ai salii, provoaca daune materiale sau de imagine a salii etc. In aceste cazuri conducerea salii poate dispune si anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.
 27. Atunci cand exista abateri grave, raspunderea materiala, civila si penala va fi suportata de catre client, absolvind de orice raspundere societatea care administreaza sala de fitness. 

Regulamentul este valabil pentru o perioada nedeterminata.